MH boga tujuan pikeun provid konsumén jeung kelir thread-kelas dunya. Teken ti perpustakaan warna diwangun ku leuwih ti 10,000 nuansa, kartu warna Mh nyadiakeun 400 pilihan ngiuhan, ogé Mh nawarkeun respon rusuh pikeun pewarna-to-cocok baranahan warna thread, salawasna konsisten kalawan kaperluan jahit Anjeun.

ukur warna

Dina raraga mantuan quantifying bédana tina kelir, para ahli ngamekarkeun sistem ukuran warna. Nangtukeun unggal warna lokasi ku warna spasi, kami bisa make nomer nyata ngukur bédana antara kelir. Aya sababaraha spasi warna aya.

Kauntungan ukur Warna

Salian ngarobah warna hiji obyék kana angka nyata bédana quantifiable dina ngukurna warna, éta oge mantuan ngajaga konsistensi warna, mempermudah warna cocog jeung komunikasi warna. suplai global di pasar produk jahit perlu bisa ngalakukeun komunikasi instan kalawan rumus warna na standar sakuliah dunya. Ku ukuran warna, data sapertos bisa akurat dikirimkeun ka tempat kedah di luhur timely.