Inggris English

100% Long pokok Mutiara Kapas Ball / Kapas Thread

Mutiara Kapas Ball

Mutiara Kapas Ball

Dijieunna tina benang katun pokok panjang, kalayan prosés twisting, dyeing, mercerizing tur pungkal.

Bahan: 100% pokok panjang benang katun

Cacah: 40 / 2, 40 / 3, 30 / 2, 30 / 3, 20 / 2, 32 / s, 6 / 3, 9 / 2, jsb

Packing: 5g / bola, 6g / bola, 10g / bola, 20g / bola, 45g / bola, 50g / bola, 100g / balna

Warna: Leuwih 200 kelir béda

Kapasitas: 80 ton / taun

Pamakéan: jahit, cross stitch, apparel nyulam, jeung sajabana

Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

pak-pakan

katun thread packing

pamakéan

threads katun kagunaan

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

facebook LinkedIn Instagram

Copyright © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.