Lingkungan luar tiasa robih, sareng kagiatan luar penting diperyogikeun dina kahirupan urang sadidinten. Janten, sababaraha produk luar mangrupikeun kabutuhan sapopoe.

Utas MH kalayan perawatan khusus cocog pikeun produk luar, sapertos koper, baju olahraga, topi, sapatu olahraga, tenda kémping sareng sajabina. Perlakuan khusus ieu diolah saatos ngariung, janten pangobatanna cocog pikeun serat pokok, filamén, inti dipintal sareng benang anu sanés.

Anti UV Poliéster jahit Thread

fitur: Radiasi ultraviolét anu ngabahayakeun ngajantenkeun serat diudar ku réaksi redoks. Utas anti UV tiasa ngirangan nyerep radiasi ultraviolét, nahan dégradasi sareng sepuh tina benang.

aplikasi: Cocog pikeun papakéan pelindung matahari, topi, baju renang, pondok pantai sareng sajabina.

Acrylic nyulam benang

Anti-Phenolic Yellowing jahit Thread

fitur: Yellowing phenolic, disebut oge yellowing hese dihartikeun, nyaeta discoloration of threads jeung tékstil. Kusabab faktor kimia sareng lingkungan sareng sepuh benang, "yellowing" produk bodas mangrupikeun kajadian anu umum. Darajat yellowing phenolic masalah kalembaban lingkungan, suhu, oksida nitrogén. Utas MH parantos diuji dugi ka kelas 4-5 ku pihak katilu sareng akreditasi pinuh ku HM.

aplikasi: Cocog sareng produk luar anu aya warna terang, warna cerah.

Acrylic nyulam benang

Thread kalayan Warna-Fastness Anu Saé

fitur: Ngagunakeun dyestuff fastness tinggi, produk MH bisa ngahontal éfék teu luntur dina suhu 95 ° C. Kualitas benang dugi ka standar ISO-105-C06.

aplikasi: Cocog sareng tékstil kimia suhu luhur atanapi produk anu peryogi sterilisasi suhu luhur.

poliéster thread jahit

Thread jahit poliéster waterproof

fitur: MH waterproof jahit thread boga finish tahan cai husus nu nyegah efek kapilér, kukituna mastikeun yén euweuh cai dicokot nepi ku benang. Sabot tegangan jahit bener dipaké, ngangkut cai ngaliwatan liang jarum geus dicegah.

aplikasi: Cocog pikeun ngaput terpal gudang, kendaraan, kapal, pabrik, tambang, buruan kargo, karéta, perusahaan, panutup barang-barang pertanian rumah tangga, jst. Ogé dianggo dina pakean, produk militér, petualangan luar, wisata luar sareng lapangan sanésna.

Acrylic nyulam benang

Benang Benang Leyur Cai

bahan: 100% PVA

hawa: 40 ° C

fitur: Benang leyur cai leyur nalika dilelepkeun atanapi disemprot ku cai haneut.

Ieu ngabantosan ngajaga lawon tina karusakan anu disababkeun ku nyoplokkeun jahitan samentawis.

aplikasi:

Benang leyur cai parantos dianggo dina seueur aplikasi, kalebet quilting, sulaman, lawon nonwoven, suplai pakai, baju jero sareng anduk.

Produk kami kalebet rupa-rupa benang, sapertos benang jahit poliéster dipintal, benang jahit poliéster corespun, benang jahit poliéster daur ulang ramah lingkungan, benang jahit waterproof, benang jahit anti UV, benang jahit katun, benang kabeungkeut nilon, thread sulaman, benang textured poliéster, benang logam, Twine fishing, jsb sadia dina ukuran béda jeung spésifikasi pikeun minuhan kabutuhan sagala konsumén '.

Acrylic nyulam benang

Benang Jahit Serat Aramid

bahan: 100% meta aramid

fitur: Meta-aramid mangrupikeun serat poliamid aromatik.

Serat Aramid mangrupikeun kelas serat tahan sintétik sareng tahan sintétik anu kuat. Serat Aramid ngabagi sababaraha ciri umum anu ngabédakeun tina serat sintétis sanésna, kalebet kakuatan anu kuat, résistansi anu hadé pikeun abrasi, résistansi anu hadé pikeun pelarut organik, insulasi listrik, henteu aya titik lebur, gampang ngabakar, integritas lawon anu hadé dina suhu anu luhur. Ciri unik ieu diturunkeun tina struktur molekul serat aramid.

aplikasi: Meta-aramids aya dua jinis anu béda: dipintal sering dianggo dina aplikasi ngaput pikeun papakéan, sareng filamén kontinyu anu ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur sareng sampurna pikeun produk-produk anu peryogi performa penguatan sareng kakuatan anu hébat.

100-meta-aramid-fireproof-jahit-benang

Thread Poliéster Réfléktif pikeun Jahit

aplikasi: Poliéster reflective thread jahit utamana dipaké pikeun knit kalawan lawon pikeun ngahias baju olahraga, tas, sapatu, sarung, jsb.

Dipaké pikeun baju, tali sapatu, cross-stitch, crochet, sulaman, nyulam leungeun, jahit jsb

100-meta-aramid-fireproof-jahit-benang