benang nyulam

Poliéster / katun / akrilik / wol benang nyulam sadia dina rupa-rupa kelir sarta ketebalan tina ipis ka super chunky. Kisaran benang akrilik kalebet seueur benang asli kalebet benang logam, pom-pom, frizzy sareng keriting.

Cocog sareng seueur proyék anu béda kalebet baju orok, baju, simbut, bantal, cocooan, topi, syal sareng sarung. Barang tina benang akrilik tiasa dikumbah sareng raoseun ngalawan kulit anjeun.

Acrylic nyulam benang

Kapas Sulaman Bordir

100% benang katun pokok panjang boga rentang pinuh ku kelir sarta count, kaasup crochet thread, cross stitch thread, jsb Mutiara ieu bola benang katun lemes, silky, colorfast sarta henteu fluff atanapi kink.

Cocog pikeun ngadamel sababaraha barang, pola, proyék sareng asesoris kalebet doily, sato boneka, simbut orok, bonéka, pesona telepon, gantungan konci sareng seueur hadiah sanésna.

cross stitch

jahit Thread Kit

Kami ngagaduhan kit benang jahit poliéster thread jahit, thread sulaman, benang logam emas atawa pérak, nilon transparan benang bodas atawa hideung.

Cocog jeung jahit leungeun, mesin jahit, cross stitch, DIY, sulaman, nyulam, anyaman jeung leuwih!