100% benang rajutan Arylic, benang Arylic sareng poliéster dicampur benang, 100% benang rajutan poliéster, benang Knitting, benang PP

benang nyulam

Benang nyulam umumna dianggo dina nyulam baju haneut, calana panjang, rompi, syal, topi sarung tangan sareng hiasan, disamping kahaneutan, éta ogé ngagaduhan pangaruh hiasan. MH gaduh sababaraha jinis benang kntting dina ketebalan, warna, bungkusan, tiasa nyumponan kabutuhan pasar anu béda.

100% benang Kniting Acrylic

Spésifikasi benang nyulam akrilik 100% gaduh 5S / 3, 8S / 6, 16S / 2, 30/2 * 8N, 19S / 3, 20S / 3, 9S / 3

Éta gaduh kaunggulan lemes, bulkiness, dyeing gampang, warna caang, résistansi cahaya, antibakteri sareng resistansi serangga, seueur dianggo pakean, hiasan, industri.

Acrylic sareng Polyester Campuran benang nyulam

akrilik sareng poliéster dicampur benang spésifikasi umum gaduh 10S / 2,10 / 90,19S / 3,70 / 30,9S / 4,60 / 40,16S / 3,10 / 90,12S / 2,70 / 30,16S / 2,70 / 30.

Cai mibanda kaunggulan lemes, bulkiness, dyeing gampang, warna caang, résistansi cahaya, antibakteri, sareng résistansi serangga. Salian ngajaga kaunggulan benang nyulam akrilik. Ogé henteu gampang tambalan kalayan hargana.

100% benang Knitting Polyester

100% benang nyulam poliéster spésifikasi umum ngagaduhan 8S / 3,16S / 3,16S / 3 sareng 10/90.

Éta ngagaduhan kaunggulan béaya rendah, kakuatan tinggi, résistansi ngagem anu saé, utamina dianggo dina karpét.

Benang Knitting

benang nyulam kageulisan dilakukeun tina rupa serat anu dicampur, gaduh gaya anu béda-béda, cocog pikeun sagala jinis barang busana, utamina dianggo dina industri pakean sareng DIY.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.