Utas ngaput kulit kalolobaan benang ngaput katahanan tinggi, anu kalebet poliéster benang tahan luhur, benang kasabaran tinggi nilon, benang beungkeut nilon sareng benang lilin kulit.

100% Poliéster High Tenacity jahit Thread

bahan: MH 100% poliéster benang jahit kakuatan tinggi ogé katelah benang tetoron, nyaéta benang poliéster lubricated dijieun tina filamén kontinyu poliéster kakuatan tinggi.

fitur: Finish lemes kalayan gesekan low punjul ngurangan efek panas jarum jeung abrasion, éta brings alus teuing kimiawi jeung kapang / mildew lalawanan, durability kelim, resisitance abrasion alus tur kinerja jahit konsisten dina mesin jahit otomatis.

Nilon High Tenacity jahit Thread

bahan: MH nilon benang jahit tenacity tinggi utamana diwangun ku nilon 6 jeung nilon 6.6.

fitur: Cai mibanda kakuatan tinggi, hébat maké-lalawanan jeung korosi-lalawanan. Éta tiasa ngajaga kakuatan normal dina lingkungan anu garing sareng baseuh.

Nilon kabeungkeut Thread

bahan: Nilon kabeungkeut thread dijieunna tina polyamide 6.6 serat sintétik, anu ngaran populér téh nilon 6.6 atanapi 6 serat sintétik.

fitur: Ngaliwatan twisting serat, lajeng nempel sarta finalizing sadayana serat babarengan kana hiji, thread kabeungkeut teu disentwine, teu fluff, sarta ngabogaan daya tahan hébat kana abrasion Ditengah jahit.

Thread Jahit Tenacity Tinggi

Aplikasi anu Cocog

Poliéster benang ulet luhur Nylon benang katahanan luhur Benang beungkeutan nilon
Ngajahit formal barang kulit barang kulit
quilting footwear sapatu
footwear tas koper tas koper
barang kulit barang olahraga barang olahraga
kasur / kasur barang-barang ker barang-barang ker
jahitan buta upholsteri hiasan lemes jero rohangan
upholsteri / korsi otomotif
produk industri / kantong udara

Kaayaan Pamakéan

pamakéan benang poliéster kabeungkeut
pamakéan benang poliéster kabeungkeut
pamakéan benang poliéster kabeungkeut
pamakéan benang poliéster kabeungkeut