Benang M / MS / MHS / MH / MX Tipe logam

benang logam

Cai mibanda jinis M, MX, MH, ST .Ia damel tina pilem poliester polium berprofilasi motong kana benang langsing sareng twisting sareng serat anu béda .such salaku poliéster atanapi rayon .Biguna dianggo dina sulaman komputer sareng asesoris karajinan pikeun kerajinan, busana, sareng anu sanés. sulaman.

Benang hérét MH ngagaduhan warna seragam anu sugih sareng lilin ngagurilap sareng kualitas dipercaya. Éta benang hiasan idéal sareng benang sulaman pikeun lawon lawon, lawon rajutan sareng baju haneut sareng baju sanésna.

M ngetik benang matélik

M jinis benang matellic langsung dipotong ti pilem pepet poliéter, terang, warna-warni anu warnana .Berak dipaké pikeun nenun lawon pikeun ngabersihkeun produk, ageman anyaman sareng ogé bahan baku.

pikeun ngadamel ST, MX sareng MH benang logam métalik.

Benang matélik MX

Benang matellic MX didamel ku puteran tina 1ply tina M jinis benang logam sareng 2ply tina poliéster atanapi benang nylon .Ia seueur dianggo dina nyiptakeun pita mérek dagang , karajinan , jrrd.

MH benang matellic benang

Benang MH jenis tipis dijieun tina 1ply tina M tina jinis yarntwisted sareng sagala rupa benang, sareng seueur dianggo tenun, lawon nyulam, baju haneut, scarves, kaos kaki, produk Natal, jsb.

ST benang matetik ST

Benang matetik ST nyaéta tina benang emas sareng pérak digabungkeun sareng serat anu sanés. Cai mibanda rupa-rupa warna sareng luster anca, utamana dianggo pikeun sulaman

Data téknis

ngetik spésifikasi komposisi Méteran (m / kg)
perak emas / warna
M 12μ * 1 / 69 " 100 benang% logam 147,000 130,000
12μ * 1 / 100 " 100 benang% logam 218,000 192,000
23μ * 1 / 69 " 100 benang% logam 75,000 69,000
23μ * 1 / 100 " 100 benang% logam 111,000 103,000
MS (ST) 12μ * 1 / 69 " 33 benang% logam 42,000 40,000
67% 150D poliéster
MHS 12μ * 1 / 100 " 25 benang% logam 47,000 45,000
75% 150D poliéster
MH 12μ * 1 / 100 " 36 benang% logam 78,000 75,000
64% 150D poliéster
MX 23μ * 1 / 100 " 57 benang% logam 65,000 63,000
43% 30D * 2 poliéster
12μ * 1 / 100 " 45 benang% logam 91,000 89,000
55% 20D * 2 poliéster (nilon)

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.