bahan: Benang anu teu katingali tiasa didamel tina nilon atanapi poliéster, biasana disebut monofilamén

ketebalan: 0.08-3.0mm

warna: ngaropéa

packing: biasana dipak ku gumpalan plastik, kerucut, tabung atanapi skein, dina 2g-5000g

Produk fitur:

  • Kakuatan luhur
  • Stabilitas termal anu saé
  • Koéfisién ékspansi linier leutik
  • Insulasi listrik anu saé
  • lalawanan korosi Alus
  • Résistansi sepuh,
  • Non-toksik
  • Bauan

Keunggulan MH:

  • rentang warna éksténsif
  • produk ngaropéa tur pakét sadia.
  • produktivitas tinggi
  • pangiriman gancang
  • Langkung ti 20 taun pangalaman dina asesoris garmen.
  • Langkung ti 40 kantor lokal di sakuliah dunya
  • 382,000㎡ aréa pabrik jeung 1900 pagawe
  • Salapan pabrik anu sumebar di tilu basis produksi
nilon benang halimunan

aplikasi

Alatan kakuatan tinggi na, gloss tinggi, extensibility tinggi, MH nilon threads anu favored ku désainer fashion. Ieu loba dipaké dina sequin embroidering, jilbab, sapatu olahraga, kostum tradisional, karpét Arab.
Éta ogé benang mancing anu paling umum, lolobana kandelna 0.1mm-0.6mm. Nelayan tiasa milih kandel sareng kakuatan anu pas numutkeun cai anu béda sareng pakakas mancing.