material: 100% serat poliéster

cacah: 40S / 2, 20S / 2, 20S / 3, jsb.

Téhnik: Dipintal jeung Z / S pulas

warna: Disaluyukeun

pak-pakan:

  • Benang Bahan Baku: 1.667kg / congcot kertas, 1.25kg / tabung plastik ngawarnaan
  • Benang dicelup: 1.4kg / congcot

Feature produk:

  • herang
  • Knotless
  • Kateguhan luhur
  • Lemah cai nyusutan
  • Utamana lumaku pikeun jahit-speed tinggi

MH Kauntungan

  • Taliwang gancang
  • Kaluaran bulanan ngahontal 1500 ton
  • Paket ngaropéa, spésifikasi sayogi
  • Pangsaeutikna breakages dina jahit-speed tinggi
  • Tingkat luhur warna fastness
Benang atah

pabrik

MH thread jahit pabrik boga toko gawé 200,000m2, 600 pagawé terampil, éta ngamimitian produksi ti spin benang atah, dyeing, gulungan, pengemasan sareng pengujian, kalayan mesin canggih sareng sistem manajemen kualitas anu ketat.

Salila produksi, urang ngurus kualitas, sarta ogé panyalindungan lingkungan, manufaktur héjo sarta tanggung jawab sosial sok naon urang prihatin.

Kaluaran benang jahit MH ngahontal 3000tons / bulan (150 * 40'HQ), sareng thread sulaman kaluaran ngahontal 500tons / bulan (25 * 40'HQ). Anu anjeun tiasa kéngingkeun ti MH nyaéta pangiriman gancang sareng kualitas anu dipercaya!

test Center

Pusat uji pusat kami ngagaduhan set alat uji lengkep, bahan atah bakal diuji sateuacan dianggo dina ngahasilkeun garis, sareng bérés jahit bérés bakal diuji kusabab soré, rambut, kakuatan, kabeneran warna sareng kinerja jahit, ngan ukur benang anu tiasa dikirim kaluar ka palanggan.

Manufaktur Héjo

MH ngagaduhan pusat pangobatan limbah sareng sistem daur ulang cai komitmen pikeun bertindak dina hemat energi, perlindungan lingkungan, sareng produksi héjo.

pungkal

SSM Mesin mesin-mesin berpréstasi tinggi SSM TK2-20CT, henteu ngan ukur konjang benang dina bentuk anu saé kalayan cocog, sareng teu gaduh formasi nalika transportasi, tapi ogé gaduh prestasi anu saé panjangna sareng kaseragaman minyak.

Ngeunaan Ningbo MH

Ningbo MH didirikeun taun 1999, khusus kana asesoris pakean sareng bahan tukang ngaput. Saatos mangtaun-taun pangembangan, MH parantos nyetél hubungan bisnis sareng langkung ti 150 nagara, kalayan jumlah penjualan $ 471 juta. Produk utami nyaéta benang ngaput, benang sulaman, pita pita, renda bordir, kancing, ritsleting, interlining, sareng lawon asesoris anu sanés.

Ayeuna, MH owns salapan pabrik lokasina di 3 zona industri, kalawan 382,000㎡ aréa tutuwuhan jeung 1900 pagawe.

perusahaan MH