20S / 4 200G 100% Thread Penutupan Polyester Bag

20S / 4 200G 100% Thread Penutupan Polyester Bag

bahan: Kami gaduh 100% poliéster sareng 100% katun tutup benang

cacah: Cacah sareng benang tiasa dipilih dumasar kana kabutuhan customer ti 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s sareng 3 ~ 9 ply.

packing: Éta tiasa dibungkus sapertos 20g ka 10kgs tanpa cangreud, cocog pikeun mesin kantong jahit leungeun sareng mesin kantong mesin industri, sahingga ningkatkeun efisien jahit.

fitur produk: Résistansi Tinggi ka Abrasion, Kakuatan Seam Alus & Puncak, Résistansi Kimia, Tanpa cangreud, Produktivitas Luhur, Ékonomis.

100% poliéster Kantong nutup Thread

pamakéan: Éta tahan pisan kana abrasion / korosi / asam, biasana dianggo pikeun ngemutan jahitan kantong jahit pikeun kantong anyaman / kantong kertas / karung, jsb.

kantong pamakéan thread nutup

Tanya ngeunaan produk ieu
panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 fax: + 86-574-27766000
surélék:

Copyright © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co., Ltd.