threads jahit
threads jahit

MH Thread jahit kaasup: dipintal poliéster Thread jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang ...

Maca deui ...

thread sulaman
sulaman threads

MH thread sulaman kaasup: 100% Viscose Rayon sulaman threads, 100% poliéster sulaman threads.

Maca deui ...

logam Yarns
logam Yarns

kelir sadia on pamundut: Brown, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum, kosong jeung sajabana kelir Husus dina pamundut: Laskar Pelangi / mutiara, Multi-warna, fluoresensi, transparan ....

Maca deui ...

Mutiara Kapas Ball
Mutiara Kapas Ball

threads katun nyadiakeun kinerja jahit alus, tapi kakuatan maranéhanana sarta lalawanan abrasion anu inferior mun threads poliéster ...

Maca deui ...