jahit Thread

jahit Thread

MH Thread jahit kaasup: dipintal poliéster Thread jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang ...

Maca deui ...

thread sulaman

sulaman Thread

Benang sulaman MH kaasup: 100% Thread Sulaman Roti Viscose, Thread Sulaman 100% Polyester.

Maca deui ...

benang logam

benang logam

kelir sadia on pamundut: Brown, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum, kosong jeung sajabana kelir Husus dina pamundut: Laskar Pelangi / mutiara, Multi-warna, fluoresensi, transparan ....

Maca deui ...

elastis Thread

elastis Thread

Biasana benang Elastis dipak ku spool ageung dina 200G-1000G, atanapi tabung alit dina 4g-20g ...

Maca deui ...