jahit Thread

jahit Thread

Thread Jahit MH kalebet: Thun Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benarn ...

Maca deui ...

thread sulaman

sulaman Thread

Utas sulaman MH kalebet: 100% Benang Sulaman Viscose Rayon, 100% Thread Sulaman Poliéster.

Maca deui ...

benang logam

benang logam

kelir sadia on pamundut: Brown, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum, kosong jeung sajabana kelir Husus dina pamundut: Laskar Pelangi / mutiara, Multi-warna, fluoresensi, transparan ....

Maca deui ...

elastis Thread

elastis Thread

Biasana benang Elastis dipak ku spool ageung dina 200G-1000G, atanapi tabung alit dina 4g-20g ...

Maca deui ...