Inggris English
tukang slide

MH boga tujuan pikeun nyadiakeun solusi jahit profésional.

tukang slide

MH boga dunya canggih spining, dyeing tur pungkal machiness
jeung proses produksi profésional ti bahan baku nepi ka produk réngsé.

tukang slide

MH Industri thread anu komitmen keur ngaminimalkeun nu impack lingkungan kalayan baku tinggi.

NINGBO MH Wilujeng sumping

NINGBO MH Industri thread grup, geus fokus kana thread jahit jeung sulaman manufaktur thread pikeun 12 taun.

Ayeuna MH boga tilu zone Industri kalawan aréa 120,000m2 tutuwuhan, pagawe 1900, sarta equippte kalawan mesin tinggi-baku jeung sistem manajemen manufaktur ketat, urang bisa nyadiakeun konsumén kalawan kualitas punjul jeung reliabilitas.

MACA DEUI

Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina keur parusahaan jawab, kami committed kana akting dina ragam lingkungan sarta socially ramah dimana wae mungkin na
urang neangan pikeun ngalakukeunana sakuliah operasi bisnis global urang jeung kagiatan.

MACA DEUI

threads jahit
threads jahit

MH Thread jahit kaasup: dipintal poliéster Thread jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang ...

Maca deui ...

thread sulaman
sulaman threads

MH thread sulaman kaasup: 100% Viscose Rayon sulaman threads, 100% poliéster sulaman threads.

Maca deui ...

logam Yarns
logam Yarns

kelir sadia on pamundut: Brown, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum, kosong jeung sajabana kelir Husus dina pamundut: Laskar Pelangi / mutiara, Multi-warna, fluoresensi, transparan ....

Maca deui ...

Mutiara Kapas Ball
Mutiara Kapas Ball

threads katun nyadiakeun kinerja jahit alus, tapi kakuatan maranéhanana sarta lalawanan abrasion anu inferior mun threads poliéster ...

Maca deui ...

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil
logo mh

MH Bldg., 18 # Ningnan North Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 fax: 0086-574-27766000
surélék:

     

Copyright © 1999-2018 | NINGBO MH benang AND thread pabrik.