jahit Thread

jahit Thread

MH Sewing Thread kaasup: Spun Poliéster jahit Thread, Poly / Poly Thread sewing Poly / Poly, Thread Kapas / Poly Teras ngaput, Polyester Teknik Benang ...

Maca deui ...

thread sulaman

sulaman Thread

Benang sulaman MH kaasup: 100% Threadroid Rayon Viscose Rayon, 100% Poliéster sulaman Thread.

Maca deui ...

benang logam

benang logam

kelir sadia on pamundut: Brown, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum, kosong jeung sajabana kelir Husus dina pamundut: Laskar Pelangi / mutiara, Multi-warna, fluoresensi, transparan ....

Maca deui ...

elastis Thread

elastis Thread

Biasana benang Elastis dipak ku spool ageung dina 200G-1000G, atanapi tabung alit dina 4g-20g ...

Maca deui ...

Thread Pikeun Produk outdoor

tempo More

Jahit Thread Pikeun Kulit

tempo More

Thread Pikeun Produk DIY

tempo More