Inggris English

Nilon High Tenacity threads

Nilon High Tenacity Thread

Dijieunna tina no.6.6 atanapi no.6 serat nilon, dipaké dina produk kulit, boga penampilan kelim unggulan sarta lalawanan tinggi mun abrasion.

Fitur

Tenacity tinggialus durability
Alus kelim Kakuatan & PanémbongProduktivitas tinggi
hipu lusterÉksténsif Warna Range

Data téknis

congcot Alus

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.