Inggris English

100% poliéster Kantong nutup Thread

Kantong nutup Thread

 

Dijieunna tina serat poliéster dipintal, boga lalawanan tinggi mun abrasion / korosi / Asam, lolobana dipaké keur paking kantong kelim jahit keur anyaman kantong / kantong kertas / karung, jsb

Cacah tur benang bisa dipilih dumasar kana kabutuhan konsumén ', 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s.; 3-9ply.
Biasana dipak kalawan 1kg, 2kg, 4kg, 5kg, 10kg congcot badag, atanapi congcot leutik kirang ti 250g

Fitur

Résistansi tinggi mun Abrasion Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Résistansi kimiawi tanpa cangreud
Produktivitas tinggi ekonomis

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.