Inggris English

Tinggi Tenacity 100% poliéster filamén threads jahit

100% poliéster High Tenacity jahit Thread

 

100% poliéster High Tenacity jahit Thread (100% poliéster filamén jahit thread)

Dijieunna tina kontinyu tenacity tinggi filamén, boga kakuatan tensile alus teuing, uneasily pegat, anu kuat ti threads dipintal sahiji serat sarta ukuranana sarua.

Fitur

hipu luster Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Éksténsif Warna Range Produktivitas tinggi
Tinggi Résistansi Kimia  

Spesifikasina: 75D / 2, 100D / 2, 100D / 3, 120D / 2, 120D / 3, 150D / 1.2.3.4, 210D / 2.3.6.12.15.18, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot
Aplikasi: formal Tailoring / Quilting / footwear / Barang Kulit / parabot keur sare Kasur / Buta Stitching / Upholstery / Produk Industrial

Data téknis

congcot pilihan

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.