Inggris English

100% dipintal Kapas threads jahit

Katun threads jahit

Dijieunna od kualitas luhur serat katun pokok panjang tur diolah ku mercerizing na gassing, gagasan forpure apparel katun jeung produk katun lianna. pilihan alus teuing pikeun pésta overdyeing.

Fitur

Gampang pikeun dyeingtensile tinggi
efisiensi Highelongation low
kakuatan gabungan tinggi
Teu ngalembereh atanapi kapangaruhan ku panas jarum

Bahan: 100% Kapas
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot

Data téknis

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.