Inggris English

Poliéster na Kapas threads jahit Produsén

threads jahit

Mh Thread jahit kaasup: Thread dipintal poliéster jahit, poli / poli Core jahit Thread, Kapas / poli Core jahit Thread, poliéster tékstur benang, dipintal poliéster Kantong nutup Thread, 100% poliéster High Tenacity Thread, nilon High Tenacity Thread, 100% nilon Bond thread.
Taunan ngahasilkeun Kamampuh: 30000 ton
Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir sadia, urutan qty leutik ditarima

aplikasi:
20 / 2 jeans, sapatu, midang, produk kulit, jsb.
20 / 3 jeans, sapatu, handbags, produk kulit, jsb.
karajinan 30 / 2 Seni, handbags, cocog pelindung, jsb.
30 / 3 jeans, anjir, produk kulit, handbags, sapatu, jsb.
40 / 2 calana panjang, jas, cocog, kaos, jsb.
40 / 3 cocog palindung, karajinan seni, sapatu, jsb.
50 / 2 nyulam garments, jas-pakéan, baju jero, jsb.
50 / 3 karajinan Seni, hiasan jahit, baju sawah, jsb.
60 / 2 Ultrathin fabrics, baju jero, jas-pakéan, jsb.
60 / 3 jas, cocog, calana panjang, bedsheets quilts, blankets, jsb.
80 / 2 Embroidering & pakean aksésori
80 / 3 baju jero, jas-pakéan, pakéan lengkep, jsb.

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.