Inggris English

Nilon / poliéster filamén Agronomi Twine, Monofilament

Nilon Thread, Agronomi Twine

Nilon Thread, Agronomi Twine

Dijieunna tina nilon atawa kakuatan tinggi poliéster filamén salaku bahan, jeung kakuatan tensile tinggi, ngagurilap sarta suhu luhur tahan, utamana dilarapkeun pikeun jahit kulit, kayaning industri sapatu, kantong & bagasi industri jeung industri sofa, jsb

Bahan: nilon, poliéster, pp
Nilon Thread Spesifikasina: 210D / 2, 3, 6, 9, 12 ... 138D / 2,3,6,9,12 ...
Nilon Thread Packing: 50g-250g / tube palastik lempeng
Fishing Twine Spesifikasina: 210D / 6, 9, 12 mun 120 ply.
Fishing Twine Packing: 50g-1000g / tube palastik lempeng
MOQ: 1 ton
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

Monofilament

Spesifikasina: 0.1mm, 0.12mm, 0.13mm, 0.14mm, 0.15, 0.20mm, 0.25mm na 0.30mm.
Packing: 150mts, 200mts atanapi 250mts / bobbin, 500yds atanapi 70g mun 200g / spool.
Warna: transparan bodas tur hideung.

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.