Inggris English

M / MS / MHS / MH / MX Tipe logam Yarns

logam Yarns

M tipe

Lebar: 1 / 127 '', 1 / 110 '', 1 / 100 '', 1 / 92 '', 1 / 85 '', 1 / 69 '', 1 / 50 '', 1 / 32 '', 1mm, 2mm, jsb
Komposisi: sesela metalized pilem pepet (alumunium metalized na résin epoxy pelindung coated)
Ketebalan: 25μ, 30μ, 16μ, 15μ, 12μ, jsb
Packing: 100g, 150g na 300g per spool
Warna: kelir dasar: pérak jeung emas; kelir husus dina pamundut, katumbiri / mutiara, multi-warna, fluoresensi, transparan, warna mat, jsb
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Pamakéan: loba dipaké dina dékorasi pésta (kaasup bordir, renda, pita, labél jeung asesoris), lawon benang-dyed, tricot renda, taplak, dapur scrubber, karajinan seni, jsb

MX tipe

Komposisi: m-jenis logam pilem (1 / 69 '', 12 micron) twisted kalawan nilon benang 30D / 1F * 2 tungtung (atawa 20D / 1F * 2 ends), 1 mungkas jarum jam katutupan, 1 tungtung katutupan anticlockwise
Fitur: boga kakuatan tensile kuat tur warna lustrous anggun
Packing: 500g / congcot, 40cones / ctn
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Pamakéan: sweaters, knitwear, lawon tricot, lawon jacquard, sulaman, stocking, jsb

MH tipe

Komposisi: mg-50 1 / 110 '' twisted kalawan benang 70D nilon atawa 68D / 75D benang poliéster atanapi 75D rayon
Fitur: desain nu leuwih endah manan, lemes ngarasakeun, boga pangaruh lustrous sober
Packing: 500g per kerucut atawa cylindrical congcot, 40cone / ctn
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Pamakéan: sweaters, scarves, nyulam lawon, lawon tricot, kaos kaki, fashion tinggi na lawon benang-dyed séjén

MHS tipe

Komposisi: 120D / 150D poliéster benang atanapi 120D / 150D dipintal rayon atanapi rayon anu geus semi-dibungkus ku 12μ, 1 / 110 '' benang logam
Packing: 250g, atawa 500g / congcot
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Pamakéan: utamana dipaké salaku thread sulaman, pikeun sulaman sarta lawon ranginang

MS (ST) jenis

Komposisi: 120D / 150D poliéster benang atanapi 120D / 150D rayon atanapi 140D nilon nu eta tos rengse dibungkus ku 12μ, 1 / 69 '' atawa 1 / 32 '' benang logam
Lebar: 1 / 127 '', 1 / 110 '', 1 / 100 '', 1 / 92 '', 1 / 85 '', 1 / 69 '', 1 / 50 '', 1 / 32 '', 1mm, 2mm, jsb
Ketebalan: 25μ, 30μ, 16μ, 15μ, 12μ, jsb
Packing: 100g, 150g na 300g per spool
Warna: kelir dasar: pérak jeung emas; kelir sadia on pamundut: coklat, bulao, héjo, pink, wungu, beureum, hideung, jsb .; kelir husus dina pamundut: katumbiri / mutiara, multi-warna, fluoresensi, transparan, warna mat, jsb bijil: ISO9001, Oeko-Tex
Pamakéan: loba dipaké dina dékorasi pésta (kaasup bordir, renda, pita, labél jeung asesoris), lawon benang-dyed, lawon tricot, taplak, dapur scrubber, karajinan seni, jsb

Data téknis

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.