Inggris English

Poliéster / acrylic / blended nyulam Yarns

nyulam Yarns

Bahan: acrylic, poliéster, PPT, nilon, Angora, katun sarta wol, jeung sajabana
Cacah: 56n / 2, 48n / 2, 36n / 2, 32n / 2, 24n / 2, 18n / 2, 16n / 3, 13n / 2, 10n / 2, 9n / 2, 8n / 3, 6n / 3, 1n / 3, jsb
Packing: 30-453g / bola, 250g / skein atanapi 1kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan kelir 150, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 2000tons / taun
Pamakéan: tina mesin nyulam mun nyulam leungeun, utamana dipaké pikeun nyulam baju haneut, pant, kutang, sal, hat, sarung jeung jinis séjénna asesoris.

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.