Inggris English

Kabeungkeut nilon jahit Thread

Nilon Bond Thread

 

Polyamide 6.6 sintétik serat, ngaran populerna nilon 6.6 atanapi 6 serat sintétik, ngaliwatan prosés husus ka kabeungkeut jero bari twisting benang, tuluy nempel na finalize sadayana serat babarengan kawas hiji, bari jahit, thread kabeungkeut teu disentwine, moal cottony, résistansi tinggi mun abrasion. Pangaruh jahit pisan ngajentul alatan kauntungan bahan nilon sarta pembuangan effectual of pelumas.

Fitur

Tenacity Alus alus durability
Lowly Elongation Harta waterproof tinggi
Untaian leupas dicegah Alus kelim Kakuatan & Panémbong
Produktivitas tinggi hipu luster
Éksténsif Warna Range  

aplikasi

Barang kulit / footwear / Sporting Barang / koper & Kantong / outdoor Barang / Upholstery / Otomotif Kursi / Airbag

Data téknis

congcot pilihan

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.