Inggris English

Poliéster-poliéster / Kapas-poliéster Core dipintal threads jahit

Core dipintal threads jahit

Poliéster-poliéster Core dipintal threads jahit

Poli / poli core thread jahit téh poliéster filamén conbined kalawan poliéster dipintal benang inti, boga fitur abrasion-tahan hébat kalawan laju putus kirang, nya pilihan gagasan pikeun nyieun jeans jeung baju dianggo, tur téh hususna lumaku pikeun-speed tinggi mesin industy jahit.

Fitur

Alus Kakuatan TenacityRésistansi tinggi mun Abrasion
Résistansi kimiawiAlus kelim Kakuatan & Panémbong
Ngaleutikan Skipped jahitanProduktivitas tinggi
Ngaleutikan kelim PuckeringAlus Warna Fastness
Éksténsif Warna Range

Bahan: poliéster
Cacah: 12 / 2,15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Pakét: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.

Data téknis

Katun-poliéster Core dipintal threads jahit

Katun / poli core jahit thread téh benang katun conbined kalawan core poliéster filamén, boga kakuatan kelim unggulan kalawan penampilan katun, bisa nolak kurban pikeun speed jahit tinggi, nyaeta pilihan kahiji pikeun nyieun produk katun.

Fitur

Alus kelim Kakuatan & PanémbongKatun Tingal sanggeus dikumbah
Produktivitas tinggiNgaleutikan kelim Puckering & Skipped jahitan
Softness AlusÉksténsif Warna Range

Bahan: poliéster, katun
Cacah: 12 / 2,15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 na 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2kg / congcot

Data téknis

congcot pilihan

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.