Inggris English

100% dipintal poliéster threads jahit

Dipintal poliéster thread jahit dijieun tina kualitas luhur serat poliéster pokok na minyak silicone, bisa nyadiakeun alus perfomance kelim na lubrictiy. Dipintal poliéster thread jahit anu dyed handapeun 130ºC suhu luhur, boga UV-tahan, fitur degradasi anti kimia, ieu loba dipaké dina mesin industri jahit jeung mesin asal jahit.

Fitur

Résistansi tinggi mun AbrasionAlus kelim Kakuatan & Panémbong
Tinggi Résistansi KimiaNgaleutikan kelim Puckering
Ngaleutikan Skipped jahitanProduktivitas tinggi
Alus Warna FastnessCocog jeung High Speed ​​jahit
Éksténsif Warna Range

Bahan: 100% dipintal poliéster
Cacah: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, jsb
Packing: 1000yds mun 20000yds / congcot, atawa 0.5kg mun 2.0kg / congcot
Warna: Urang boga kartu warna kalayan 400 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 20000tons / taun bijil: ISO9001, Oeko-Tex

aplikasi

Menswear, kaos, Jeanswear, Activewear, Cap & topi, Imah tékstil, Produk outdoor

Data téknis

congcot Alus

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.