Inggris English

Quality tinggi 100% Viscose Rayon sulaman threads

Viscose Rayon sulaman threads

Dijieunna tina benang viscose filamén, dyed kalawan dyes réaktif on gelar 60ºC, boga kacaangan alus teuing jeung luster tinggi, rentang warna entensive, kalawan softness alus teuing.

Fitur

Performance sulaman luar biasalubrication unik hasilna
Softness Aluslalawanan abrasion punjul
Éksténsif Warna Range

Bahan: rayon
Cacah: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2, 450d / 1, 600d / 1, jsb
Packing: 1800yds na 5000yds
Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir, oge kelir meuli urang ditarima.
Kapasitas: 10000tons / taun
Pamakéan: sulaman komputer, nameplates bordir, renda sulaman, patch na artikel nyulam
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Aplikasi: baju jero, nightwear, childrenswear, Ladies cocog, sutra, Ngadu, renda sulaman, jsb

Data téknis

congcot Alus

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.