Inggris English

Poliéster sulaman Thread / Rayon sulaman Thread di Spool Leutik Packing

Spool leutik sulaman threads

Bahan: rayon
Cacah: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2, 450d / 1, 600d / 1, jsb
Packing: 1800yds na 5000yds
Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir, oge kelir meuli urang ditarima.
Kapasitas: 10000tons / taun
Pamakéan: sulaman komputer, nameplates bordir, renda sulaman, patch na artikel nyulam
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Aplikasi: baju jero, nightwear, barudak sumpah, Ladies cocog, sutra, Ngadu, renda sulaman, jsb

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.