Inggris English

Poliéster filamén sulaman threads

Poliéster sulaman threads

Dijieunna tina poliéster fed benang, dyed kalawan dyes bubarkeun on gelar 125-135ºC, boga fastness warna unggulan sarta lalawanan abrasion alus.

Fitur

Alus Warna FastnessAlus Résistansi Abrasion
Tenacity tinggishrinkage low
Éksténsif Warna Range

Bahan: poliéster filamén
Cacah: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 300d / 1, jsb
Packing: 1800yds na 5000yds, atawa 0.5kg mun 1kg / congcot badag
Warna: Leuwih 1700 kelir béda, ogé kelir meuli urang aya ditarima.
Kapasitas: 10000 ton / taun
Pamakéan: Ku lantaran inténsitas tinggi, ayeuna teh loba dipaké dina lawon dikumbah, apparel, kulit, jacquard jeung rupa beda karajinan jeung hiasan
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex
Aplikasi: jeans, sapatu, topi, workwear sarta maké perusahaan, tékstil imah, renda sulaman, jsb

Data téknis

congcot Alus

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.