Inggris English

Poliéster sulaman threads na Viscose Rayon sulaman threads

sulaman threads

MH thread sulaman kaasup: 100% Viscose Rayon sulaman threads, 100% poliéster sulaman threads
Ngahasilkeun Kamampuh taunan: 10000 + ton
Warna: Kartu warna kalayan 400 kelir sadia, urutan qty leutik ditarima

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.