Inggris English

Karét Elatic threads / Latex Elatic threads

elastis threads

Bahan: poliéster atawa benang logam, jeung 37 #, 42 # na 63 # karét atawa Latex.
Packing: 50g-250g / tube palastik lempeng
Kapasitas: 30tons / taun
Warna: Urang boga leuwih ti 40 kelir béda
Sertipikat: ISO9001, Oeko-Tex

merek

  

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.