Inggris English

ngeunaan MH

NINGBO MH Industri thread grup, geus fokus kana thread jahit jeung sulaman manufaktur thread pikeun 12 taun. Ayeuna MH boga tilu zone Industri kalawan 120,000m2 aréa tutuwuhan, pagawe 1900, sarta equippte kalawan mesin tinggi-baku jeung sistem manajemen manufaktur ketat, urang bisa nyadiakeun konsumén kalawan kualitas punjul jeung reliabilitas.

Thread jahit Industri:

spining benang, dyeing, pungkal, paking sarta nguji: MH jahit Industri Thread prosés kaasup ngahasilkeun. kapasitas ngahasilkeun taunan nyaéta 30000 + ton. produk urang kaasup dipintal na corespun polyesters mun nilon kabeungkeut na waxed braids poliéster, sadia dina ukuran béda jeung spésifikasi papanggih kabeh mungkin kedah customer. MH thread jahit suplai ka pabrik global apparel, parabot keur sare, karpét, fashion imah, industri, bungkusan jeung produk sewn lianna di sakuliah dunya, keur loba ditarima ku konsumén di sakuliah dunya kalayan kualitas punjul dina harga kalapa.

Sulaman Thread Industri:

Industri Thread MH sulaman ngabogaan set lengkep garis produksi spinning, dyeing, shaping na molding, nu mastikeun produksi timely kalayan ngahasilkeun kualitas alus teuing pikeun thread rayon sulaman na thread poliéster sulaman, kapasitas ngahasilkeun taunan urang téh 10000 + ton. inténsitas tinggi, sababaraha gabungan, warna alus, cecekelan lemes sareng fastness warna téh naon kami nyadiakeun ka konsumén.

Duanana MH jahit Thread Industri sarta Industri Thread MH sulaman geus meunang sertifikat ti ISO9001 na OEKO-Tex kami Wasalam perlindungan lingkungan, unggal taun ngurangan pamakéan énérgi sarta téhnologi ngembang, sangkan pamakéan pang éfisiénna bahan baku, tanaga jeung cai.

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil

Copyright © 1999-2017

NINGBO MH benang AND thread pabrik.